Menu

user_mobilelogo

På energiområdet har vi været med til at få Solpris 2005 for etableringen af Københavns Solcellelaug I/S, ligesom indsatsen er nomineret til en særpris i forbindelse med EU's Sustainable Week 2007.

Selskabet har også modtaget priser for sin miljøindsats, f.eks. Danmarks største miljøpris, stiftet af DADES-fonden, samt den europæiske ARCA-pris, tildelt på baggrund af anbefalinger fra tekniske forskningsinstitutioner i EU.

I 2009 er et af de solenergi-projekter, selskabet har koordineret, nomineret som et af EU's 5 bedste demonstrationsprojekter indenfor energiområdet. I tilknytning hertil bliver projektet i 2010 nomineret til Hvidovre Kommunes miljøpris.

I 2011 har selskabet modtaget ForskEL-prisen 2011 sammen med Biosynergi Proces ApS for bioforgasningsprojektet. Se meddelelse her: ForskEL-pris 2011.pdf 

I 2012 er boligafdelingen Store Hus og EBO Consult nomineret til Hvidovre Kommunes miljøpris. Nomineringen henviser til den måde, som projektet skaber opmærksomhed på via et display på facaden af Store Hus. Displayet viser varme- og elproduktionen fra solanlæggene samt reduktionen af CO2. Displayet vender ud mod en S-togstation og følges dagligt af passagerer i S-togene.